Капуста броколі Реггі F1




Садиба центр, виробник – Rijk Zwaan, Нідерланди

Характеристики виробника

Новий гібрид для всесезонного вирощування. Вегетаційний період 70-80 днів. Дуже пластичний гібрид в умовах ґрунтової та повітряної посухи. Суцвіття відмінної якості, вагою 0,8-1,0 кг, підходить для споживання у свіжому вигляді та для заморожування. Рекомендується для конвеєрного вирощування.




Результати

Перші головки набули товарного вигляду на 99-й день від сходів. Віддача врожаю розтягнута майже на місяць, повторне плодоношення рясне.

Гібрид вимогливий до родючості ґрунту та потребує регулярних підживлень. Без цього головки по 0,8-1,0 кг не отримати. У нас виросли в три рази менші:  максимальна вага 300 г, середня – 230 г. Суцвіття красиві, щільні, дрібнозернисті, високих смакових характеристик.

В умовах довготривалої весняної посухи початок плодоношення відтермінувався на три тижні, а середня вага суцвіття зменшилась до 190 г.

 

Загальне враження

При скромному забезпеченні поживними речовинами і то гібрид формує нехай невеликі, але добірні головки якість яких не сильно порушує навіть посуха. Орієнтуючись на закладений високий потенціал з гібридом варто попрацювати.




Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь