Проблема з озимими культурами.

050320163179Цибулю та часник вже не перший рік вирощуємо через підзимові посадки і постійно отримуємо відмінний результат. В цьому сезоні після зими, в перших числах березня цибуля та часник дивились досить бадьоро і що назрівають проблеми ми навіть не підозрювали.

Згодом стало зрозуміло, що значна частина цибульок та зубків підгнила і рости далі вони не будуть. Береш за зеленого чубчика та все разом із стеблом гарно так витягаєш із землі. А ось цибуля сорту Ромі, зі всіх сама дорога, придбана в спеціалізованому магазині, майже вся на місці та продовжує розвиватись. Знову ж таки підтвердження, що якщо хочеш бути з врожаєм, насіння та посадковий матеріал не можна купувати будь-де. Недаремно в народі кажуть: «З поганого плоду не чекай хорошого роду».

Щоб грядка не була щербатою, вільні місця засаджено димкою. Озимий часник  досаджено ярим. Так як посадкового матеріалу було замало, використовувались навіть внутрішні зубки які часто містять по два ростки. Нічого, на безрибї і рак риба. Подвійні ростки спробуємо розділити або використаєм для їжі.

06 квітня 2016р. (t: +9,6 /+25,2 0С)

Вам також може сподобатись...

Залишити відповідь